Thermostaten

ModuLine 1010 (H)

Vanaf: € 59,50
 
* Inclusief montage en BTW

Nefit ModuLine 1010 is een strak vormgegeven, kleine en eenvoudig te bedienen modulerende kamerthermostaat, geschikt voor ruimteregeling. In combinatie met een ModuLine thermostaat kan de Nefit HR-ketel gebruik maken van de geavanceerde Nefit-regelmethode die het comfort verhoogt en de energierekening verlaagt. De thermostaat is geschikt voor alle actuele Nefit HR-toestellen (met EMS of OpenTherm protocol). Nefit ModuLine 1010 H is de variant voor Nefit EnviLine warmtepompen en geschikt voor zowel verwarmen, als koelen. In deze thermostaat is een luchtvochtigheidssensor opgenomen.

Met één draaiknop stelt u alles in. Eenvoudig en praktisch! Het display geeft info over de actuele ruimtetemperatuur, gewenste temperatuur en toont praktische meldingen zoals vul- en storingsmeldingen. De Nefit ModuLine 1010 (H)werkt zonder batterijen. De thermostaat wordt via de 2-draads verbinding vanuit de cv-ketel of warmtepomp gevoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *