Thermostaten

Nefit Easy Control

Vanaf: € 204,95
* Inclusief montage en BTW

Er zijn veel slimme thermostaten, maar deze is anders: De EasyControl van Bosch is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt. Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgtvoor de juiste temperatuur in huis. Als u wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. De EasyControl van Bosch past zich automatisch aan uw levensritme aan. Zo bespaart u energie zonder dat u het merkt.

Automatisch minder energie verbruiken
EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan uw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen –automatisch! Bovendien is in combinatie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Elk vertrek afzonderlijk geregeld
In combinatie met de nieuwe slimme radiatorkranen van Bosch – de Smart Radiator Thermostats – maakt de EasyControl het mogelijk om de temperatuur in verschillende vertrekken afzonderlijk te regelen. Met de gratis EasyControl app kan de verwarming voor maximaal 19 verschillende vertrekken afzonderlijk worden aangestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *